Nilles Rejser videregiver personoplysninger til bedbanks for at bestille de hoteller, som du skal benytte på din rejse. Nilles Rejser bruger følgende biludlejningsfirmaer som led i vores virksomhed: Flexible Autos (se under GDS). 4.2, oplysninger vedrørende vores leverandører og samarbejdspartnere. Videregiver vi typisk oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, dato og tidspunkt for ankomst og/eller afrejse, type af køretøj, destination samt specielle ønsker i forbindelse med transferen eller udflugten, herunder bestilling af specialmenuer og evt. Hvis du ikke ønsker, at nilles Rejser i forbindelse med bestilling af din(e) rejse(r) sender dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, bedes du oplyse os derom senest i forbindelse med bestillingen af din rejse. Vi er gennem årene, blevet en af de førende uafhængige udbydere af kvalitetsrejser med både bus, skib og fly til Europa og til flere oversøiske rejsemål og er kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning. kan dine oplysninger blive opbevaret hos disse modtagere efter tilbuddets udløb også i tilfælde af, at tilbuddet annulleres. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e efternavn, e-mailadresse, destination, dato for af- og hjemrejse samt rejsetype. Hoteller og udflugter reserveres først, når endelige bekræftelse er modtaget. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at overførsel af dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS i forbindelse med bestilling af en rejse hos nilles Rejser betyder, at dine personoplysninger ikke vil nyde den samme beskyttelse som efter danske eller EU-retlige regler. Nilles Rejser behandler dine personoplysninger i forbindelse med overholdelse af love og regler, som nilles Rejser er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler.

Escort disk brystforstørrelse sverige

Listepriserne for topbanneret er som udgangspunkt omkring to kroner. Hvad bruger vi dine personoplysninger til? Til brug for bestilling af din busrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, dato og tidspunkt for busrejsen, destination samt specielle ønsker i forbindelse med busrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under busrejsen og evt. Uden muligheden for at overføre dine oplysninger til modtagere uden for EU/EØS vil nilles Rejser være ude af stand til at levere den ønskede rejse til dig. Behov for speciel assistance under hotelopholdet på grund af handicap eller sygdom. Internationale overførsler af dine personoplysninger Grundet naturen af nilles Rejsers virksomhed vil dine personoplysninger kunne overføres til lande uden for EU/EØS i forbindelse med bestilling af en rejse hos. Databeskyttelseslovgivningen i disse lande kan være lempeligere, end den er i Danmark og i det øvrige EU/EØS, da der i størstedelen af tilfældene vil være tale om lande, hvor EU-Kommissionen har vurderet, at databeskyttelsesniveauet ikke er på højde med databeskyttelsesniveauet inden for EU/EØS. Der tilbyder flere muligheder for at fremhæve sin annonce, blandt andet via Super Annoncer som ligger i toppen af alle søgninger, segmenteret på områder, og på de gratis annoncer. Vi samarbejder med politiet i alle de sager, der omhandler ulovligheder som.eks. Rejseagenten har til opgave at arrangere den pågældende udflugt eller transfer ved bestilling af de ønskede ydelser hos lokale leverandører på destinationen. I forbindelse med rejse til specielle destinationer kan vi desuden videregive oplysninger om dit pasnummer til flyselskabet. Nilles Rejser vil typisk indsamle følgende oplysninger:.1, oplysninger vedrørende vores kunder.

thai wellness glostrup thai massage københavn anmeldelser

7.5 Busselskaber nilles Rejser videregiver personoplysninger til busselskaber, hvis du skal på busrejse som led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner mv). Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for vores behandling af dine personoplysninger. 7.7 Bedbanks En bedbank er et it-netværkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muliggør transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere, hovedsageligt hoteller og rejsebureauer eller slutkunden. Klage over nilles Rejsers behandling af dine personoplysninger kan ske til: Datatilsynet Borgergade 28,. De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af nilles Rejsers virksomhed. For Klinikker og websites tilbyder vi særlige abonnementer til 749 kroner. Til brug for bestilling af din flyrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afrejselufthavn, destination, dato for ud- og hjemrejse, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialmenuer under flyvningen og evt. Behov for speciel assistance på flyet eller i lufthavnen til det valgte flyselskab.
He shoots his baby gravy deep inside her.