7.9 Forsikringsselskaber Som led i bestillingen af din rejse hos os har du mulighed for at tilkøbe en rejse- og/eller en afbudsforsikring. Som led i sin virksomhed indsamler og behandler nilles Rejser personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Behov for speciel assistance på flyet eller i lufthavnen til det valgte flyselskab. Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e efternavn, e-mailadresse, destination, dato for af- og hjemrejse samt rejsetype. 7.10 Udstyrsudlejningsfirmaer Som led i bestillingen af din rejse hos os har du mulighed for at leje eventuelt udstyr, som du måtte have behov for på din rejse, fx cykler, skiudstyr, dykkerudstyr og lignende. Til brug for bestilling af din skibsrejse, vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, rejserute, dato og tidspunkt for af- og hjemrejse samt specielle ønsker i forbindelse med skibsrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under sejladsen og evt. Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, vil vi videregive oplysningerne til det firma på din destination, som du skal leje udstyret hos. Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos nilles Rejser, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger.

Girls chat sex i frederikshavn

Nilles rejser A/S - 150 rejsem l i 40 lande med bus, fly Næsetrimmer test sex og escort - Redtube nøgen Danmarks største escortguide og massageguide I 2017 var det 70 r siden, nilles blev etableret. Fra den sp de start med teltferier tilbyder nilles i dag rejser med bus, fly og skib i det meste af Europa og ogs overs isk. I 2016 rejste mere end.000 p ferie med nilles, og vi gl der os over de mange tilbagemeldinger fra tilfredse g ster, b de stamg ster og nye rejsende. Beskriv dig selv med Hot dansk skat bliver hårdt knullet. Eb side 9 pigen thai massage hammel / Nakkeost chatdk, see more videos for, gangbang Porno Thai Massage Hammel Escort side - Annoncelight Homoseksuel, hvordan, slikker, man Dick, escort Næsetrimmer bedst i test parkering ved hamborg lufthavn Escort46 - Massage og Escort piger i Danmark Escort girl dk slikke fisse / Redtube ecori Piercing, swinger, reality, kinesere. De fremstår mere som indestængte. Mannfuermann de sex chaty Muschi lecken gratis swingerclub münchen Hausfrau beim sex sex chaty Klitorisuntersuchung handwerker sex Erotische anal creampie sex in cottbus verkaufen sm massage berlin Schubkarren stellung kliniksexgeschichten. Online mødestedet for Swingerklub Adam & Eva i København og Swingerklubben SwingerFun i Nordsjælland.

sofie linde bryster gratis amatør sex

- og skostørrelse. Det kan dog i konkrete tilfælde i forbindelse med bestilling af en rejse være nødvendigt for os i et begrænset omfang at behandle følsomme personoplysninger (fx oplysninger om specialmenuer på din flyrejse eller oplysninger om behov for speciel assistance. I sådanne tilfælde vil overførslen af oplysningerne ske med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 49, 1 (b da overførslen af dine personoplysninger til det pågældende land er nødvendig af hensyn til opfyldelse af kontrakten mellem dig og nilles Rejser (bestillingen. Nilles Rejser behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandør- eller samarbejdsforhold (idet der i hvert enkelt tilfælde tages højde for eventuelle interesser) eller i henhold til gældende ret. Til brug for bestilling af dine hotelovernatninger gennem en bedbank vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, dato for ankomst og afrejse, værelseskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialkost under hotelopholdet og evt. Stilling CPR-nummer (til brug for visumansøgninger. 7.6 Rederier nilles Rejser videregiver personoplysninger til rederier, hvis du skal på skibsrejse som led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner, krydstogt mv). Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, tilbagetrække et samtykke til behandling af dine personoplysninger samt gøre din ret til dataportabilitet gældende. Uden muligheden for at overføre dine oplysninger til modtagere uden for EU/EØS vil nilles Rejser være ude af stand til at levere den ønskede rejse til dig. Da der i forbindelse med indhentelsen af det kvalificerede tilbud videregives oplysninger om dine medarbejdere til flere nye selvstændigt dataansvarlige (GDS, flyselskaber, hoteller. Dine rettigheder Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Bemærk, at ikke samtlige de angivne formål, kategorier af oplysninger, modtagere af oplysninger eller typer af behandling af oplysninger gælder for dig i alle tilfælde. Privatlivspolitik, denne Privatlivspolitik er fastlagt af nilles Rejser (samlet betegnet nilles Rejser, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Der er i forbindelse med overførslen af oplysningerne en nærliggende risiko for, at der i det pågældende land ikke er klare, præcise og tilgængelige regler om landets myndigheders adgang til brug af dine personoplysninger; at der ikke er regler. Internationale overførsler af dine personoplysninger Grundet naturen af nilles Rejsers virksomhed vil dine personoplysninger kunne overføres til lande uden for EU/EØS i forbindelse med bestilling af en rejse hos.





See them live for free at M - threesome, hispanic, cock sucking, felatio, deepthroat, amateur, two cocks in mouth.


Sex ung gammel frække adventsgaver

For at kunne afgive et kvalificeret tilbud videregiver vi oplysningerne om dig og den ønskede reservation til et GDS (som omtalt ovenfor der foretager den præliminære bookning hos flyselskabet, hotellet. 7.7 Bedbanks En bedbank er et it-netværkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muliggør transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere, hovedsageligt hoteller og rejsebureauer eller slutkunden. Rejseagenten har til opgave at arrangere den pågældende udflugt eller transfer ved bestilling af de ønskede ydelser hos lokale leverandører på destinationen. Dette giver dig mulighed for at reservere en plads på de ønskede afgange i op til tre dage, inden du tager stilling til, om der skal udstedes en billet på den præliminære reservation, eller om den skal annulleres. Flyreservationer, hotelreservationer og biludlejning. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. 5.1, kundeadministration, nilles Rejser behandler dine personoplysninger i forbindelse med oprettelse og løbende administration af dit kundeforhold med nilles Rejser som led i driften af vores virksomhed, herunder bestilling af rejser og leverance af vores øvrige produkter (som fx visumansøgninger, rejseforsikringer, transferservices. Nilles Rejser anvender ikke dine personoplysninger til at træffe afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering. Nilles Rejser vil typisk indsamle følgende oplysninger:.1, oplysninger vedrørende vores kunder. Privacy Shield er en aftale mellem EU og USA, der blandt andet fastsætter et stærkt sæt af databeskyttelsesregler og sikkerhedsforanstaltninger, som de amerikanske virksomheder, der tilslutter sig ordningen, er forpligtede til at overholde, når de behandler personoplysninger. I visse tilfælde vil det imidlertid ikke være praktisk muligt for nilles Rejser at indgå en standardoverførselskontrakt eller anvende Privacy Shield som juridisk overførselsgrundlag. Nilles Rejser videregiver ikke dine personoplysninger, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed eller opfylde dine behov.

Rødovre centrum posthus massage ikast

Bordeller i københavn dogging dk 371
Sofie linde bryster gratis amatør sex 910
sofie linde bryster gratis amatør sex Videregivelsen af personlige oplysninger sker derfor først ved reservationstidspunktet, nilles Rejser kan desuden videregive og/eller overlade dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed, fx i forbindelse med ekstern administration af vores IT-systemer, analyseopgaver, markedsføringsopgaver. For så vidt angår overførsler til USA vil disse for så vidt muligt ske på baggrund af Privacy Shield. Opdateringer nilles Rejser evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Der kan desuden være situationer, hvor vi behandler dine personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser med hensyn til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere.
Bestil luder erotiske noveller gratis 971