Riddere, troldmænd og prinsesser får den ultimative legoland oplevelse, når I overnatter på det helt nye Castle Hotel - et ægte slot med eventyrlige temaværelser. Du har også adgang til de ekstra events, som der løbende afholdes. Snup en pause ved Pit Stop på P3 og få jeres almindelige kaffe og baconchips for kun. 50 rabat på safaribussen, undt. Djurs Sommerland - Nordens største sommerland Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Odense Zoo har også åbent hele vinterhalvåret, hvor der er vinterzoo med mange aktiviteter. Randers Regnskov - 25 på dagsbilletten i legoland og Djurs Sommerland - 15 rabat i 13 andre zoos og akvarier - fri adgang til Aqudome i Lalandia Billund for ét barn i følge med en voksne, der har købt dagsbillet. I uge 26-32, i 2019. Få utroligt meget - på et kort. Glæd jer også til den nye DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster og årets 2 superseje nyheder for hele familien. Vis dit gyldige givskud ZOO-årskort, og få 25 rabat på endagsbilletten i Djurs Sommerland. NB: Billetten gælder ikke til vandlandet. Du kan selvfølgelig også købe dit årskort, når du besøger parken. En variant som plastikkort kan dog købes til. Derfor er det en fordel at have årskort, så du kan opleve parken ad flere omgange.

Mette munkø nøgen sex chat gratis

Spare : 1 dag i 4 andre zoos.750. Med forbehold for ændringer i aftaler. Person på jeres dessert. . Læs mere om givskud ZOOs persondatapolitik i forbindelse med køb af årskort her. I andre attraktioner: - 1 besøg i Aalborg Zoo, Odense Zoo, Ree Park Safari og Jesperhus Park - 50 rabat på dagsbilletten. Selvom det er første gang, det sker, tog sulawesimakakkerne det stille og roligt. Rabataftalerne hos eksterne partnere, der ligger i kulturårskortet og kun fremgår som deres fordele, kan ikke benyttes af ejere af det almindelige årskort og omvendt. Vælg mellem en halv meter eller jeres egen slice. I kan også hygge jer med salater og pastaretter. Tilbuddet gælder søndag-torsdag hele året, dog ikke dage i og omkring skolernes ferier (uge 7, 15-16, 26-32 og 42). Bemærk at besøget skal foretages før dit givskud ZOO årskort udløber. Alle fordele i givskud ZOO er ens for de to typer af årskort. Borås Djurpark, Sverige Stor dyrepark med afrikanske savannedyr, eksotiske rovdyr, nordiske dyr, pingviner, gråsæler og mange flere.

årskort-ture, rabat på pizza og isbar med lune pandekager. Bemærk at rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbuddet gælder: - Et barn (3-12 år) med årskort ifølge med én voksen, der har købt dagsbillet. Med givskud ZOO årskort kan EN voksen.eks. Aalborg Zoo er også åben i vinterhalvåret, så her kan du med fordel lægge dit besøg. De er også vant til ænderne, som jævnligt svømmer rundt i vandgraven rundt om makakkernes anlæg. Børn 3-11 år KUN 200. Kristiansand Dyrepark, Norge Besøg Dyreparken, Kardemomme by, Abra Havn og alle de andre områder i den flot anlagte park i Norge.


Registrerede sexforbrydere i provo i utah voksne personals toronto

  • Her finder du kort over, givskud ZOO.
  • Åbn kort med din placering ( mobilvenligt).
  • De seneste nyheder fra, givskud ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne.
  • Givskud ZOOs årskort får du masser af oplevelser, fordele og rabatter.